CHEF PIRI PIRI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1846 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chef Piri Piri. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 18:48 Geweldig
7 apr 2024 om 20:59 Het was weer van uitstekende kwaliteit.
5 apr 2024 om 23:14 Het was heel lekker, vooral de piripiri mayo met de wedges. Daarnaast was de kip lekker gekruid en lekkers mals en sappig. De bezorging was er ook snel. Ook de piripiri olie is zeker aan te bevelen! Zou hier zeker nog een keer bestellen!
3 apr 2024 om 9:30 Ik ben al geruime tijd een tevreden klant van Chef Piri Piri. De variëteit aan kipgerechten is indrukwekkend en wordt altijd gekenmerkt door een constante hoge kwaliteit. Bovendien is het personeel in de winkel bijzonder vriendelijk. Aanrader!
2 apr 2024 om 23:48 Great service, although a bit late i can understand after a busy long day. They made up for it. Food was very yummy and arrived hot.
30 mrt 2024 om 21:26 Lekker eten vooral de mayonaise erbij. Kip sappig
25 mrt 2024 om 23:51 Weinig patat helaas
18 mrt 2024 om 8:49 Chicken was tasty and hot spicy, delivery was perfectly on time. I am always super satisfied with Chef Piri Piri.
7 mrt 2024 om 19:02 De beste kip in groningen en bedankt voor alles en ook de bezorger
6 mrt 2024 om 21:34 The chicken is perfect but the packaging should be better
4 mrt 2024 om 9:01 We often buy the chicken "spiezen", but this time it was inedible ; It was the most disgusting portion we ever had: it smelled like old fish and tasted rotten We felt nauseous just trying a bite and didn't eat it. Wasted 35 euros!
1 mrt 2024 om 22:28 2.5 uur gewacht op koude kip met olie. Ondertussen al bij een andere zaak besteld, en die was er eerder. Ook nog 4 euro bezorgkosten. Jullie moeten jullie schamen stelletje clowns.